Om PonoPins

Moderne, norske og elegante Pins

PonoPins er et konsept som er utviklet av Pono AS, et kreativ mikroselskap. Vi har utviklet en serie med moderne, norske og elegante Pins som blant annet kan kjøpes gjennom denne websiden.

Et våkent øye og et varmt hjerte

Ide’en til hjerte- og øyepins har utspring i to kjente symboler vi mennesker bruker - hjerte og øyet. Disse symboliserer hva vi føler og registrerer i våre omgivelser. På samme måte tror vi våre hjerte- og øyepins vil formidle et våkent øye og et varmt hjerte for Norge og naturen, samt stolthet over landet vårt og alt det vi skal ta vare på.

Gammel mote i ny prakt

Pynt opp med en pins. Pins er kult og særegent. Følg din egen vei og bruk våre norske pins med stolthet. Vi kaller det bare modern old fashion. Fordi det nettopp er det - gammel mote i ny prakt.

Bruk våre pins på jakkeslaget, vesken, sekken. Bruk den på høytider, 17 mai feiring, på fest, på tur, på reise eller på jobb.

Vi har gleden av å introdusere 4 nye norske pins, som vi tror mange vil bære på jakkeslaget.

Den enkle historien om våre pins

Jeg eide engang en flott pin, som ble brukt istedenfor 17 mai sløyfe. Mer praktisk, litt mer diskre, og veldig elegant. Men så skjedde det, som dessverre, skjer noen ganger – jeg mistet den.

Da var det bare å kjøpe en ny, eller var det så enkelt?

Jeg fant ingen som falt i smak. I ren frustrasjon over at det ikke var mulig å finne en moderne, kul norsk pin, jeg kunne bære, så begynt ideen og tankene om at jeg kanskje bare skulle lage en selv. Noe moderne, norskt og elegant.

Som tenkt, så gjort.

Vi, ja – det var faktisk ikke bare meg som var på leting, kom sammen for å finne ut av hva som kunne være sjelen av Norge, og hvordan vi kunne få dette ned i en moderne pin. Etter mye kvasi-vitenskapelige undersøkelser, tråling av nettet, diskusjoner og skisser, satt vi igjen med to forslag som vi mente var noe vi kunne bære med stolthet. Ja, det kom jo kanskje ikke som noen bombe, det ble et øye og et hjerte. Men i en moderne form og et uttrykk som er tilpasset den tiden vi lever i nå.

Hjerte og øye symboliserer hva vi føler og registrerer i våre omgivelser. På samme måte tror vi våre hjerte- og øyepins vil formidle et våkent øye og et varmt hjerte for Norge og naturen, samt stolthet over landet vårt og alt det vi skal ta vare på.

Ikke akkurat løst noen verdensproblemer

Vi erkjenner at vi nok ikke har løst Norges største problemer, men vi har ihvertfall løst et mikroproblem – Nå er det enkelt å finne en moderne Norges Pin! – og ja nå har vi endelig pins som vi kan bruke på jakkeslaget, som vi er veldig stolte av og blitt glade i.

Så fra oss til deg, fire moderne Norges Pins som vi tror du også ønsker å bruke. Velg mellom 2 øyepins og 2 hjertepins, eller bruk alle sammen.

Bestill pins raskt og enkelt!

Pinsene kan bestilles rett fra nettbutikken vår. Du får den tilsendt direkte i postkassen din – og handler du for over 200,- sender vi det helt fraktfritt 🙂


Kjøp pins nå
To top